X

OD Group obrirà abans l’hotel que té a França que els cinc d’Eivissa

El seu fundador, Marc Rahola, assegura que les polítiques al país vesí han estat "més clares i contundents"

15/06/2020

OD Group obrirà abans l’hotel que té a França que els cinc d’Eivissa

Marc Rahola Matutes, fundador d’OD Group, assegura que posaran en marxa abans l’hotel que tenen a França que els d’Eivissa i Mallorca. “Obrim abans a França que a Espanya perquè les polítiques han estat més clares i contundents“, assegura Rahola que diu que, a més, les previsions de reserves per aquest establiment, situat a la Costa Blava i dirigit en un 90 per cent al públic francès, són “espectaculars”, perquè per al mes de juny hi ha hagut una ocupació del 70%.

En una entrevista, concedida al programa especial sobre el turisme presentat per Elena Serra, el qual es va emetre aquest cap de setmana a IB3 després del reportatge de Zoom ‘Hidrogel, sol i platja’, Marc Rahola assegura que els cinc hotels que tenen a Eivissa no se sumaran al pla pilot del turisme alemany del mes de juny. Tres dels establiments obriran el primer de juliol i els altres dos romandran tancats per veure si les reserves s’incrementen i es poden posar en marxa durant la primera quinzena de juliol. L’OD Port Portals de Mallorca també obrirà el primer de juliol i el que tenen a Barcelona haurà d’esperar al setembre a causa de les “dificultats” que ha tengut la ciutat per afrontar la Covid-19.

Sobre la crisi sanitària, Rahola creu que és una situació que “ens ha superat a tots”. Critica que s’hagi ofert una solució local “a un problema global”. “Els països han treballat de forma descoordinada, la qual cosa ha generat una ansietat major”, assegura el fundador d’OD Group, que lamenta les diferents polítiques que han aplicat els països europeus per reobrir l’espai Schengen. “Esper que aprenguem de l’experiència i que ens coordinem millor de cara al futur”, conclou.

15/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris