X

L’Associació Mujer y Deporte Profesional estrena delegació a Balears

Una delegació que coordinarà l'esportista mallorquina Marta Lliteras

16/06/2020

L’Associació Mujer y Deporte Profesional estrena delegació a Balears


 IB3´àudios Escolta Ellesport

L’Associació Mujer y Deporte Profesional ha estat la protagonista a una nova edició d’ElleSport, la nova secció d’esport d’IB3 Ràdio. Per tal de donar a conèixer l’acabada d’estrenar delegació a Balears, l’associació ha organitzat una trobada al Cafè Mandrágora de Can Pastilla on s’han ajuntat dones referents de l’esport balear, tant esportistes com entrenadores o psicòlogues, entre altres càrrecs. L’objectiu: proporcionar solucions reals als problemes que pateixen les esportistes en el seu dia a dia.

La seva presidenta Mar Mas destaca la tasca que fan des de fa 4 anys: “Hem fet molta feina i esperem continuar treballant amb la llei de l’esport, i també amb els diferents grups polítics per a impulsar la igualtat en l’esport.” D’aquesta nova delegació balear s’encarregarà Marta Lliteras, exjugadora de rugbi, entrenadora i tot un referent a l’esport balear.

Moltes cares conegudes han participat en l’acte on s’han celebrat dinàmiques grupals posant en comú punts per tal d’oferir millores pel que fa a la dona i l’esport. Hi han participat, entre altres, Pili Espades, Lorena Mar, Marta Agueda, Mª Paz Cerdà, Marina Tugores, Chus Tamurejo o Aina Bauzà.

16/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris