X

La llibertat de moviment reactiva les reserves de darrera hora per passar Sant Joan a Ciutadella

Bona part dels hotels de dins poble que habitualment acullen els visitants estan tancats, molts no obriran fins a principis de juliol

16/06/2020

La llibertat de moviment reactiva les reserves de darrera hora per passar Sant Joan a Ciutadella

D’aquí a una setmana és Sant Joan, però enguany a Ciutadella l’ambient és molt diferent des que s’hi suspengueren les festes. Se’n ressent el poble, però també l’economia local. L’absència d’actes protocol·laris fa que s’esperin molts menys visitants del que és habitual. Alguns hotels encara no han obert. Així que els reforços de seguretat també seran més reduïts.

Bona part dels hotels de dins poble que habitualment acullen els visitants que venen a Ciutadella per Sant Joan estan tancats, molts no obriran fins a principis de juliol. I els que estaran oberts, amb prou feines superarien el terç d’ocupació, amb la majoria de reserves de Mallorca i preus rebaixats.

Qualsevol altre any haurien tingut totes les habitacions reservades des de fa mesos. Per això és inaudita la imatge dels hotels del centre de Ciutadella, buits a les portes de Sant Joan.

La caiguda de les reserves no s’ha deixat sentir només als hotels. També els amarraments de trànsit tindran una ocupació per davall d’un Sant Joan habitual.

L’anunci de la llibertat de moviments a partir del dia 21 ha reactivat les reserves de darrera hora i les xifres d’ocupació de cara a la setmana que ve s’incrementen per minuts.

 

16/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris