X

Els usuaris de la residència d’Huialfàs seguiran sortint al carrer acompanyats

Amb l'arribada de la nova normalitat ho podrien fer sols

20/06/2020

Els usuaris de la residència d’Huialfàs seguiran sortint al carrer acompanyats

Des del 8 de juny, els usuaris de les residències de gent gran de les Balears poden sortir al carrer acompanyats. A partir de dilluns, ja ho podran fer sense restriccions però a la residència d’Huialfàs, a sa Pobla, han pactat que ho faran amb un treballador del centre. Així, sosté la direcció, es farà més notable l’atenció centrada a la persona que es planteja per part de l’IMAS.
De fet han aprofitat el dissabte per fer una de les poques sortides amb acompanyants que han realitzat aquestes dues setmanes. Ha estat per prendre café i sucs entre usuaris a la plaça de davant la residència. Comentaven als micròfons d’IB3 Noticies la seva il·lusió per sortir a passejar  a partir de dilluns.
Ara bé, a la residència per a gent gran de sa Pobla han decidit fer les sortides com estava previst a la fase 3, és a dir, amb acompanyants. El director del centre, Santi Ramis, ha assegurat que volen garantir la seguretat dels majors. Un col·lectiu diu, que els ha ensenyat molt durant aquesta quarantena.
En cas que sigui un familiar el que vulgui sortir amb l’usuari, haurà de fer una declaració responsable. Els 52 residents d’Huialfàs ho han acordat així amb el centre dins les classes de formació que han rebut les darreres setmanes. A més, després de cada sortida se’ls prendrà la temperatura i se’ls desinfectaran les mans i la sola de les sabates. També hauran de complir amb la distància de seguretat de 2 metres i l’ús de la mascareta.

20/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris