X

Baleària avança l’inici de les dues línies entre Mallorca i Menorca

Tot i que no hi ha festes de Sant Joan, els vaixells han viatjat plens de passatgers que volen fer una escapada

20/06/2020

Baleària avança l’inici de les dues línies entre Mallorca i Menorca

Des d’aquest cap de setmana, la companyia Baleària ja té 3 serveis diaris amb el port de Ciutadella, un amb Barcelona i dos amb Mallorca. L’augment d’1 a 2 vaixells amb el port d’Alcúdia estava previst per dilluns però l’operativa s’ha avançat tres dies a causa de l’èxit del turisme entre Illes que es demostra amb l’ocupació al 100 per cent dels vaixells aquest cap de setmana

Els viatgers han de passar un filtre sanitari quan surten de Mallorca i un altre en arribar al dic de Son Blanc. Tant si desembarquen amb vehicle propi com a peu, els demanen el justificant del seu bon estat de salut i els prenen la temperatura. Uns requisits que en cap cas no són un impediment per gaudir d’un cap de setmana de desconnexió a Menorca. Tot i que no hi haurà celebracions de Sant Joan, alguns han mantingut els plans previstos per visitar la família aquests dies de festa.

Però la majoria dels visitants tenen prevista la tornada diumenge, només hi passaran una nit a cases d’amics, hotels o de càmping. Menorca ofereix aquest cap de setmana unes 2.700 places turístiques obertes, un 4% del total.

20/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris