X

Sant Josep denuncia un local de Platges de Comte per fer una festa on s’incomplien les distàncies de seguretat

La Policia Local també ha precintat l'equip de música perquè s'havia manipulat el limitador de so

22/06/2020

Sant Josep denuncia un local de Platges de Comte per fer una festa on s’incomplien les distàncies de seguretat

L’Ajuntament de Sant Josep ha denunciat el restaurant de platja Sunset Ashram de Platges de Comte per fer una festa on s’incomplia la normativa sanitària de la Covid-19 i no es guardaven les distàncies de seguretat. També s’ha precintat l’equip de música perquè el local havia manipulat el limitador del so, segons fonts del Consistori.

La Unitat de Reforç de la Seguretat de la Policia Local de Sant Josep va acudir a l’establiment arran de les denúncies rebudes al voltant de les 22 hores d’aquest diumenge de dos ciutadans que avisaven del fort volum de la música i de la presència d’un grup nombrós de persones ballant sense cap separació. Els agents es personaren al local al voltant de les 22.40 de la nit, quan comprovaren els incompliments dels quals alertaven els denunciants, com la presència de persones ballant sense cap separació o la coincidència de grups diferents en una mateixa taula on no es garantia la separació mínima d’1,5 metres, entre altres situacions.

Els agents van inspeccionar les instal·lacions, “on es va detectar la manipulació del limitador de so, obligatori al municipi de Sant Josep”, segons assegura l’Ajuntament. També es va requerir l’estudi acústic també preceptiu per a l’activitat musical al responsable del local, que va manifestar que no el tenia en aquell moment a l’establiment. Per tot això, els agents precintaren cautelarment l’equip de música, el que va ajudar a dispersar la gent.

“Arran de la seva actitud desafiant, una persona va ser denunciada durant aquesta intervenció per desobediència en negar-se a identificar-se davant els agents”, explica l’Ajuntament de Sant Josep.

 

 

 

22/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris