X

La crisi del coronavirus endarrereix el 10% dels projectes del Govern a Menorca

Consell i Ajuntament de Maó hauran d'avançar els 10 milions que fan falta per construir el Conservatori i la nova Escola d'Adults

22/06/2020

La crisi del coronavirus endarrereix el 10%25 dels projectes del Govern a Menorca

La crisi sanitària obliga a endarrerir el 10% dels projectes que el Govern pretenia executar a Menorca, però assegura inversions en projectes sanitaris i de construcció d’habitatge protegit. El Consell i l’Ajuntament de Maó, ara, hauran d’avançar els 10 milions necessaris per fer realitat el Conservatori de Música i la nova Escola d’Adults de Maó.

Set projectes que s’havien de finançar amb càrrec a l‘Impost del Turisme Sostenible a Menorca queden posposats. El retard que acumulen els municipis per gestionar-los i la necessitat de desviar-ne part dels fons per atendre els afectats per la Covid-19 obliguen a endarrerir-ne l’execució. És el cas del centre d’interpretació de la mar a Fornells, el centre del camp a Milà Nou, el museu de les festes as Migjorn Gran, i la segona fase de la reforma de l’Ajuntament de Ciutadella. A més, el Consell i l’Ajuntament de Maó hauran d’avançar els 10 milions que fan falta per poder construir la nova seu del Conservatori i l’Escola d’Adults, que s’havien de costejar a través de l’ecotaxa.

També queda garantit el finançament…9 milions… per fer realitat la conversió de l’antic hospital Verge del Toro en centre sociosanitari.

Els projectes estratègics per als pròxims anys a Menorca suposaran una inversió de 58 milions d’euros. 14 i mig es pagaran a través de l’impost del turisme sostenible.

22/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris