X

El tren i el tramvia de Sóller tornaran a circular aquest dijous

Es reduiran freqüències i s'implanten noves normes d'higiene per als viatgers

23/06/2020

El tren i el tramvia de Sóller tornaran a circular aquest dijous

D’aquí a dos dies, el proper dijous 25 de juny, el tren i el tramvia de Sóller tornaran a posar-se en marxa. Ho faran amb manco trajectes de l’habitual, però amb la voluntat d’atreure els turistes que ja hi comença a haver a l’illa. El president del tren de Sóller, Óscar Mayol, ha dit que la represa del servei no serà fàcil, però considera que l’oferta complementària s’ha de posar en marxa per oferir una alternativa d’oci als estrangers.

Per poder funcionar, s’intensificarà la neteja dels vagons i s’implanten noves normes higièniques per als passatgers. Serà obligatori desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i dur mascareta i, en la mesura que sigui possible, es recomana mantenir la distància interpersonal d’un metre i mig.

Anualment, el tren i el tramvia de Sóller transporten un milió de passatgers. Un xifres que enguany no s’assoliran, ni de llarg, ja que el 99 per cent dels usuaris són estrangers. L’empresa però, confia a incrementar les freqüències a mesura que avanci l’estiu; i també vol atreure els residents, que enguany tendran l’al·licient de poder gaudir del viatge sense aglomeracions.

Al tren de Sóller hi fan feina 115 treballadors. De moment, s’incorporarà a la feina un terç de la plantilla, mentre que la resta continuaran en ERTO.

23/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris