X

Fornells estrena imatge després d’una inversió d’un milió d’euros

S'han embellit i millorat totes les infraestructures públiques situades entre el dic i la Casa del Contramestre

25/06/2020

Fornells estrena imatge després d’una inversió d’un milió d’euros

Fornells dóna per acabades les obres de la primera fase de la reforma integral del port. Amb una inversió de poc més d’un milió d’euros, s’han embellit i millorat totes les infraestructures públiques situades entre el dic i la Casa del Contramestre.

Punt i a part per a la reforma integral del port de Fornells. Avui s’han donat per acabades les obres d’una primera fase que ha suposat millores de pavimentació, d’il·luminació, de mobiliari i de la xarxa de clavegueram.

El conseller de Mobilitat, Marc Pons ha destacat que la falta de subministrament, derivada per la pandèmia ha fet que els treballs avancessin a un ritme més lent però que, tot i això, les obres només s’han allargat poques setmanes més del que estava previst.

Ara, les mirades ja se centren en la segona fase de la reforma, que afectarà el tram d’entre el dic i la zona des Pla i que tindrà un cost de 6,5 milions d’euros. Aquesta, inclou la instal·lació de balises a la part de la badia on la posidònia es trobi a la part més superficial de l’aigua i que té l’objectiu de protegir-la de les hèlices de les embarcacions. Una mesura restrictiva que es durà a terme a Menorca per primera vegada.

25/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris