X

Tots els ajuntaments de Menorca pengen la bandera de l’orgull LGTBI

Tot i no ser un símbol institucional, els Consistoris consideren que no ofèn a ningú sinó tot al contrari

28/06/2020

Tots els ajuntaments de Menorca pengen la bandera de l’orgull LGTBI

L’Ajuntament de Maó han penjat la bandera multicolor de la balconada consistorial dissabte matí. Ho ha fet juntament amb l’Associació Diverxia, el col·lectiu que reivindica a Menorca els drets de les persones amb tot tipus d’orientació sexual. Creuen que, tot i la llibertat actual, encara és necessari fer visible la discriminació que reben alguns individus per aquest motiu. L’Ajuntament no posa en dubte que aquesta bandera és un símbol no institucional, però que no fa mal a ningú.

A Alaior, la bandera de l’arc de Sant Martí llueix a la Casa Consistorial des de dilluns passat. A més, han programat una xerrada de l’esportista d’elit Victor Gutiérrez explicant la seva experiència vital com homosexual i diumenge hi prevista una doble sessió cinematogràfica, dos curtmetratges i el llargmetratge “Solo nos queda bailar”.

Enguany no hi ha hagut totes les activitats previstes per mor de la pandèmia, com la desfilada de l’Orgull pel centre de Maó, però sí actes més reduïts, com la decoració que va tenir lloc divendres vespre al centre de la ciutat d’un banc amb els colors LGTBI.

28/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris