X

El presumpte parricida havia hagut de ser atès al centre de salut de Ciutadella dos dies abans

Una ambulància del 061 i una patrulla de la Policia local el van traslladar seguint el protocol d'avisos per possibles brots de malalties mentals

29/06/2020

El presumpte parricida havia hagut de ser atès al centre de salut de Ciutadella dos dies abans

El jove de 31 anys que presumptament va matar la seva mare de 62 a un xalet de Cala en Blanes va necessitar assistència mèdica divendres. Una ambulància del 061 i una patrulla de la Policia local el van traslladar al centre de salut Canal Salat seguint el protocol d’avisos per possibles brots de malalties mentals, tot i que el jove va entrar al vehicle sanitari voluntàriament. Hores després, diumenge matí, una discussió amb els seus progenitors va acabar amb una agressió amb arma blanca a la seva mare que li va causar la mort.

També hauria ferit el seu pare, de 68 anys, amb una ganivetada a l’esquena, però després d’estar unes hores en observació a Urgències d’aquest hospital Mateu Orfila, va rebre l’alta ahir a la nit i ja ha prestat declaració dels fets.

Les agressions van tenir lloc devers les 6.30 d’ahir a aquest xalet de Cala en Blanes on vivien tots tres des de feia almanco 20 anys, segons expliquen els vesins. Just després, el presumpte agressor fugí i el pare avisà un vesí per telefonar a una ambulància, que ja no va poder fer res per salvar la vida de la dona. Minuts després, agents de la Policia local i Nacional van trobar el fill per la zona i van confiscar un ganivet i una navalla. El presumpte parricida va ser detingut i continua a la comissaria de Ciutadella a hores d’ara. Es preveu que demà passi a disposició judicial mentre la Policia Nacional continua amb la investigació.

29/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris