X

Arranz demana prudència i seguir les prevencions a les reunions familiars i d’amics

Reconeix que a les Balears hi ha petits repunts de fins a 5 contagis en una mateixa família, tot i que són casos lleus

29/06/2020

Arranz demana prudència i seguir les prevencions a les reunions familiars i d’amics

El portaveu del Comitè de Malalties Infeccioses, Javier Arranz, ha insistit que hem de ser prudents no només a festes amb amics, sinó també en reunions familiars. En una entrevista al programa ‘Els Dematins’ d’IB3 Televisió, Arranz ha reconegut que a les Balears hi ha petits repunts de fins a 5 contagis en una mateixa família, tot i que són casos lleus.

“Podem gaudir i fer reunions familiars i d’amics sense estar aferrats absolutament uns amb els altres”, ha assegurat el metge que a més alerta que això “ho hem de tenir clar”.

A més ha recordat que, fins que no hi hagi vacuna, l’única eina que tenim per prevenir el contagi de la Covid-19 és l’ús de la mascareta, la distància de seguretat i el rentat de mans. Arranz també ha explicat que “estem veient rebrots a la Península que si els comencem a tenir aquí, això pot significar el tancament d’illes”, la qual cosa suposarà “tornar enrere de les fases, una situació que no ens agrada gens”.

En la mateixa línia, la coordinadora del Grup d’Experts de Desconfinament a les Balears, Marga Frontera, ha posat de manifest en una piulada que si no es fa cas de les mesures de prevenció quan anam a una festa, pot haver-hi conseqüències molt greus:

 

29/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris