X

Per primera vegada els Policies Nacionals que han fet pràctiques a Menorca juren el càrrec a l’Illa

Per la COVID-19 l'acte no s'ha celebrat a l'Escola de Policia i quinze agents han jurat a Maó

30/06/2020

Per primera vegada els Policies Nacionals que han fet pràctiques a Menorca juren el càrrec a l’Illa

Els quinze agents que enguany han fet pràctiques a les dues comissaries que hi ha Menorca han jurat o promès el seu càrrec avui dimarts capvespre a la plaça Miranda de Maó. Vuit d’ells les han fetes a la de Maó i set a la de Ciutadella. La jura, presidida per la Directora Insular de l’Administració de l’Estat, s’ha celebrat a l’aire lliure, a tocar de la comissaria maonesa i amb totes les mesures de distanciament i prevenció.

D’aquests nous policies que s’incorporen a l’Escala Bàsica de la Policia Nacional, només un ha decidit romandre a Menorca. Es tracta de José Luís Moyà, l’agent que millor resultat ha obtengut de tots els que han fet les pràctiques a Menorca.

La jura habitualment s’ha celebrat a l’Escola Nacional de Policia d’Àvila i enguany estava previst per l’onze de juny. Però ho ha impedit i l’acte s’ha substituït per 54 que s’han celebrat a diversos punts de l’Estat. En total arreu de l’estat la 34ena promoció de Policies Nacionals incorpora 3.176 agents (2.400 homes i 776 dones).

30/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris