X

La zona turística de Cala Millor comença a obrir les portes amb un 30% de les places hoteleres

Ho fan amb 62 treballadors a temps parcial i amb una entrada de 35 habitacions

04/07/2020

La zona turística de Cala Millor comença a obrir les portes amb un 30%25 de les places hoteleres

La zona turística de Cala Millor, a Mallorca, comença a obrir les portes amb un 30% de les places hoteleres. Hi continuen les cancel·lacions mentre que les reserves entren amb lentitud. Els hotelers donen la temporada per perduda, tot i que els que s’han animat a obrir ja reben els primers clients.

Le cuina de l’hotel Castell de Mar, a Cala Millor, tornen a funcionar després de tres mesos d’aturada. Tenen molta feina entre mans per omplir les safates del bufet, tot i que la quantitat de menjar és molt menor respecte d’altres anys per la falta de turistes.

L’hotel ha obert les portes aquest cap de setmana per rebre els primers clients. Ho fan amb 62 treballadors a temps parcial i amb una entrada de 35 habitacions, una xifra inaudita per tractar-se de juliol. La seva previsió és tancar el mes amb un 45% d’ocupació.

La crisi del coronavirus ha afectat l’activitat turística de Cala Millor. L’Associació Hotelera calcula que el mes de juliol només s’oferiran un 30% de les 37.000 places hoteleres de la zona i a l’agost un 35%.

La majoria de turistes són nacionals i alemanys. Un d’ells destaca que és la cinquena vegada que van a la zona. Saben diu, que les seves vacances a aquest hotel estan garantides. La situació epidemiològica del Regne Unit ha causat una caiguda de turistes quan, tradicionalment, és un dels principals mercats emissors de Cala Millor.

04/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris