X

El lloguer vacacional de Pollença registra més anul·lacions que no reserves

Les agències preveuen que l'ocupació no arribarà al 30 per cent durant el juliol, mentre que bars i restaurants han vist minvar molt la seva clientela

04/07/2020

El lloguer vacacional de Pollença registra més anul·lacions que no reserves

Les agències de lloguer vacacional del terme de Pollença registren aquests dies més anul·lacions que no reserves. Les causes són les restriccions que tenen els britànics per viatjar i els pocs vols que ofereixen les companyies aèries. En el millor dels casos, els agents del lloguer vacacional preveuen que l’ocupació arribi a un 30 per cent. La gran dependència de Pollença d’aquest tipus de turisme fa que tota l’activitat econòmica se’n vegi afectada.

De la dotzena de bars i restaurants que hi ha a la plaça Major, només la meitat han posat les taules i les cadires a la terrassa. Els restauradors, a més. asseguren que el nombre de clients locals també ha minvat. “Molts de propietaris de xalets no són al poble perquè han anat a estiuejar al camp. Com que enguany no les poden llogar, han decidit gaudir de les seves segones residències. En conseqüència els bars no tenim clients estrangers ni pollencins”, explica Mateu Capó, responsable del bar i restaurant del Club Pollença. Amb més de 1.500 cases de lloguer vacacional, Pollença és el municipi amb més dedicació a aquest turisme. Representa més d’un 20 per cent del turisme que s’allotja a cases, xalets o apartaments que hi ha arreu de les Balears.

04/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris