X

Els infants de l’escola de vela de Port Portals fan netes les platges

Ho fan per conscienciar-se i conscienciar els banyistes de la importància de tenir net l'entorn de les illes

05/07/2020

Els infants de l’escola de vela de Port Portals fan netes les platges

Des de fa 3 anys, els alumnes de l’escola de vela de Port Portals netegen les platges cada matí. Ho fan per conscienciar-se i conscienciar els banyistes de la importància de tenir net l’entorn de les illes. A més enguany, amb l’ajuda d’un monitor, s’han unit al projecte ‘Mar de Fondo’, un grup que es dedica a netejar les costes.

Diversió… però també, conscienciació… Aquesta és la premissa de l’escola de vela del port de Portals amb els més petits. Des de fa tres estius, la neteja de la platja s’ha convertit en indispensable. Enguany a més, un dels monitors de vela s’ha proposat pesar tot el que troben. És Paul, que juntament amb uns amics ha decidit crear el projecte ‘Mar de Fondo’. La base, comenten a l’escola de vela, comença per conscienciar els menuts. Els acompanyam en una de les seves batudes a la platja. I és que els més petits ho tenen clar.

Només en 15 minuts passejant per la Platja de Portals Nous han recollit gairebé un quilo i mig de fems. A partir d’ara la pesaran setmanalment per mostrar a tothom com feim malbé el medi ambient. I és que amb un petit gest… podem ajudar a salvar el planeta.

05/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris