X

Maó canviarà dimecres la circulació del port per segona vegada aquest estiu

A l'octubre es produiran altres canvis, que el consistori anuncia que seran consensuats amb totes les parts

06/07/2020

Maó canviarà dimecres la circulació del port per segona vegada aquest estiu

Dimecres tornarà a canviar el sentit de la circulació del port de Maó. Fa un mes que els vehicles podien transitar únicament de llevant a ponent, a més de fer-ho per la meitat del port, la qual cosa va generar les queixes de part dels empresaris. Fa 15 dies varen signar un acord amb l’Ajuntament per incrementar el doble sentit i deixar de banda altres canvis per després de la temporada.

Els operaris contractats per l’Autoritat Portuària tornen a pintar al port de Maó les línies vials. Dimecres es tornarà a canviar el sentit de circulació de manera que es pugui accedir a tota la rada des de sa Colàrsega fins a la costa de Cala Figuera, i es mantendrà el doble sentit entre sa Colàrsega i la Costa d’en Reynés. El canvi es farà de manera gradual per trams segons evolucioni la feina dels operaris. La mesura arriba després que dia 23 de juny comerciants, el Govern local i l’oposició arribassin a un acord després de les queixes d’un important grup d’empresaris i veïnats per la implantació del sentit únic. Un sentit únic que encara els afecta, diuen els restauradors. També els clients se’n queixen, sobretot per la dificultat d’aparcar-hi

L’acord també inclou habilitar-hi espais perquè els veïnats o els taxistes es puguin aturar, i es reserven places d’aparcament per a les empreses nàutiques. Al mes d’octubre, i quan entri en funcionament el nou ascensor que unirà el port i la ciutat, es produiran altres canvis, que el consistori anuncia que seran consensuats amb totes les parts.

06/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris