X

El PP acusa la Conselleria d’Educació de massificació a les aules

El Conseller Martí March diu que l'oposició menteix denunciant ràtios il·legals

07/07/2020

El PP acusa la Conselleria d’Educació de massificació a les aules

El Partit Popular ha responsabilitzat el Govern de permetre que alguns centres de les Balears superin el nombre d’alumnes per ràtio estipulats i denuncia massificació a les escoles.
Segons Núria Riera; “Un 53 per cent de les aules d’infantil supera els 20 alumnes permesos, i un 20 per cent de les aules de primària supera els 25 alumnes estipulats”.
El conseller Martí March ha negat rotundament que hi hagi ràtios il·legals i ha assegurat que a molts centres, a més, el nombre d’alumnes és inferior a la mitjana nacional.

Els populars han acusat la Conselleria d’Educació de mala gestió i de no haver construït els centres educatius nous promesos a principi de legislatura. A més, han afegit que tenien pressupost per fer-ho, doblers que, ara temen que no es puguin invertir en educació.
El Govern ha insistit que s’han contractat 1.500 professors nous i que han abaixat el nombre d’interins millorant així, les condicions laborals del professorat i del sistema educatiu. Martí March, ha dit: “hem abaixat les ràtios a tots els nivells educatius, s’han millorat moltes infraestructures educatives i s’han millorat les condicions laborals dels docents”

07/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris