X

El rodatge de la sèrie ‘La Caza. Tramuntana’ torna a Mallorca

La producció farà una despesa de 700.000 euros a Mallorca, una tercera part de la qual serà per al sector turístic

08/07/2020

El rodatge de la sèrie ‘La Caza. Tramuntana’ torna a Mallorca

Tornen els rodatges a Mallorca després de l’estat d’alarma. La primera producció que ha anat per feina és la sèrie La Caza. Tramuntana. Varen començar a rodar-la el febrer, però el projecte es va aturar per mor del confinament. Aquesta setmana roden a Valldemossa i ja ho han fet a llocs com el Port des Canonge (Banyalbufar).

Ara, el projecte s’ha reprès amb mascaretes, medició diària de temperatura i proves de coronavirus quinzenals. L’aturada de tres mesos n’ha retardat el rodatge previst per a l’estiu, la qual cosa ha suposat un canvi de plans que ha tengut parts positives i negatives.

Un dels darrers rodatges a aturar-se

Segons l’actor Félix Gómez, la bona situació a les Balears va fer que La caza. Tramuntana “fos un de les darrers rodatges a aturar a Espanya”. Malgrat aquesta millor situació de Mallorca respecte a la península pel que fa a la pandèmia, el rodatge no era però senzill. “La sensació era rara”, diu Gómez, “perquè et volies concentrar en el rodatge però no podies perquè el teu cap anava a mil per hora amb tot el que estava succeïnt”.

La producció farà una despesa de 700.000 euros a Mallorca, una tercera part serà per al sector turístic: hotels, restauració o transport local. Una injecció molt necessària en el moment actual.

08/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris