X

La normativa estableix que no fa falta dur les mascaretes als espais naturals

Tot i així, a Menorca aquest dilluns ja hi havia molta gent que la duia, també al voltant de les platges

13/07/2020

La normativa estableix que no fa falta dur les mascaretes als espais naturals

A més dels passejos marítims, tampoc no fa falta dur les mascaretes als espais naturals. Tot i així, a Menorca aquest dilluns ja hi havia molta gent que la duia, també al voltant de les platges. Per exemple, en espais naturals com Binigaus, les persones que circulen pel Camí de Cavalls per accedir a les platges estan exemptes d’utilitzar-la. Tot i això, alguns prefereixen mantenir la protecció.

Encara que tenen clar que no l’han de dur un cop instal·lats a l’arena, dubten de si l’excepció inclou el camí fins a arribar-hi. Per aquest motiu, moltes de les persones aquest dilluns la duien posada.

En canvi d’altres, tot i saber que no és necessari, creuen que és més convenient dur-la el màxim temps possible sempre que s’hagin de creuar amb terceres persones i no es puguin respectar les distàncies de seguretat, fins i tot pel Camí de Cavalls.

El mateix succeeix a altres paratges a l’aire lliure on, tot i els dubtes, la poca afluència de gent ha decantat els visitants per llevar-se la protecció.

13/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris