X

Medi Ambient aixeca tres actes per serveis xàrters il·legals al Parc Natural de ses Salines

Les nàutiques es queixen que, a més, suposa un greuge comparatiu per als que paguen impostos als ports base

17/07/2020

Medi Ambient aixeca tres actes per serveis xàrters il·legals al Parc Natural de ses Salines

Medi Ambient ha aixecat tres actes per serveis xàrters il·legals al Parc Natural de ses Salines. Aquesta pràctica, que consisteix a dur els clients que lloguen les embarcacions de la platja als vaixells, no està permesa a la zona protegida. Al sector d’empreses nàutiques es queixen que, a més, suposa un greuge comparatiu per als que paguen impostos als ports base.

Tot i que es prohibeix aquest tipus de pràctiques al parc natural, en els darrers dies s’ha repetit la mateixa escena que en altres temporades, empreses de xàrter que traslladen els llogaters de les seves embarcacions de l’arena als vaixells. Al sector d’empreses nàutiques critiquen que ho fan per estalviar-se els impostos i taxes que haurien de pagar al port, on hauria d’ubicar-se, diuen, la base de la seva activitat i, per tant, allà on haurien de fer neta l’embarcació i fer el canvi de clients.

Asseguren, a més, que aquestes llanxes no queden aturades quan no fan aquests trasllats sinó que les aprofiten per fer excursions cobrant a altres platges o a s’Espalmador.

Demanen més vigilància i que s’actuï amb més contundència davant d’aquestes pràctiques.

17/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris