X

La Policia Local d’Eivissa interposa 29 denúncies a locals per incomplir les normes sanitàries

La gran majoria de les infraccions han estat per no respectar les distàncies de seguretat o perquè els treballadors no usaven la màscara

19/07/2020

La Policia Local d’Eivissa interposa 29 denúncies a locals per incomplir les normes sanitàries

La Policia Local d’Eivissa ha inspeccionat aquest cap de setmana un total de 33 locals de diferents zones d’oci nocturn, i ha interposat 29 denúncies per incompliment de les normes sanitàries.

Segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat, els controls s’han realitzat a diversos punts de la ciutat entre les 22.00 i les 06.00 hores. Entre les infraccions detectades, la gran majoria eren per no respectar les distàncies de seguretat o perquè els treballadors no usaven la màscara.

Totes les denúncies s’han formulat per infraccions a preceptes ja vigents des del passat 19 de juny, quan es va aprovar el pla de mesures per prevenir els efectes de la COVID-19.

Sobre l’ús obligatori de la màscara, la Policia ha recordat que des d’aquest dilluns els controls no tindran ja caràcter informatiu i començaran a formular-se denúncies.

A més, aquest cap de setmana s’han interposat 10 denúncies per infracció de les ordenances municipals, a locals amb actuacions musicals sense llicència, per irregularitats en limitadors acústics o per venda ambulant.

19/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris