X

La FEB anuncia els rivals de l’Hestia Menorca per a la temporada 2020/21

El grup Est, amb els menorquins, format per equips de set comunitats autònomes; el grup Oest, pendent de completar-se amb el CB Morón o el CDB Enrique Benítez

21/07/2020

La FEB anuncia els rivals de l’Hestia Menorca per a la temporada 2020/21

La Comissió Gestora de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha publicat la composició dels dos grups de la LEB Plata i, per tant, ja es coneixen els rivals als quals s’haura d’enfrontar l’Hestia Menorca en la seva tercera incursió a la categoria. El clubs amb els drets esportius adquirits han hagut de presentar la documentació completa requerida, una quota de 17.500 euros i l’aval bancari de 54.000 euros per formalitzar la inscripció.

El grup Est, en el què està enquadrat l’equip dirigit per Oriol Pagès, tindrà equips de set comunitats autònomes (Catalunya, Navarra, Comunitat Valenciana, Illes Balears, Múrcia, Castella-la Manxa i Canàries: Barça, CB Prat, CB Pardinyes Lleida, Torrons Vicencs L’Hospitalet, Hestia Menorca, CB Villarrobledo, Arcos Albacete Basket, F. Globalcaja La Roda, Gran Canària, Benicarló, Ibersol CB Tarragona, Hozono Global Jairis, CB Cornellà i Basket Navarra.

S’ha concedit un termini adicional fins a les 13 hores del dilluns 27 perquè completin la documentació presentada CB Morón y CDB Enrique Benítez. L’equip que s’incorpori en acabar aquest termini quedarà enquadrat al grup Oest.

La data de la primera jornada de lliga està fixada pel dia 10 d’octubre i la final de Copa, que enfrontarà el primer classificat de cada grup en acabar la primera volta de la lliga regular, es jugarà el 30 de gener de 2021. La seu correspon enguany al primer classificat del grup Est, és a dir, Bintaufa en podria esser l’escenari de la final de Copa si l’Hestia Menorca finalitzés líder la primera volta de la lliga regular.

21/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris