X

El mallorquí Rif Spahni, seleccionat per PhotoEspaña per fotografiar la Mallorca de la pandèmia

El projecte, amb el títol "El día que os fuisteis", mostra una Mallorca turística buida

22/07/2020

El mallorquí Rif Spahni, seleccionat per PhotoEspaña per fotografiar la Mallorca de la pandèmia

El día que os fuisteis” és el nom del treball fotogràfic de Rif Spahni, fotògraf mallorquí seleccionat per PhotoEspaña per la seva radiografia de la Mallorca de la pandèmia. Vint-i-dues instantànies mostren a través seu objectiu el silenci i la solitud de l’illa durant 12 dies. És un dels 42 fotògrafs seleccionats per PhotoEspaña per mostrar l’Espanya de la COVID-19.

Tot comença amb una mirada. Ell ha volgut mostrar com ha estat l’aturada de la vida social i econòmica durant la pandèmia a través de la seva.

Especialitzat en la fotografia aquàtica, Rif ha fotografiat una Mallorca pròxima a la mar, solitària i atípica.

El seu projecte, amb el nom “El día que os fuisteis“, fa referència a la situació que deixa la marxa de turistes a Mallorca, a partir de la qual en fa una reflexió: ¿Què feim ara amb tota aquesta infraestructura?

Vint-i-dues fotografies que recorren tota l’illa durant 12 dies, de les quals 10 li han valgut la selecció per l’exposició virtual “El tiempo detenido“, un projecte de la Fundació ENAIRE i PhotoEspaña, juntament amb una quarantena de fotògrafs de tot el país per fer una memòria fotogràfica del confinament. La mostra es pot veure al web de PhotoEspaña fins al 31 d’octubre i el públic pot votar fins al 25 de setembre al millor treball, que serà premiat amb 3.000 euros.

 

 

22/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris