X

El Consell de Mallorca revisarà els reductors de velocitat de l’entrada de Campos

Els transportistes han de frenar perquè els troben massa alts i diuen que això espenya la suspensió dels camions i dels autocars

24/07/2020

El Consell de Mallorca revisarà els reductors de velocitat de l’entrada de Campos

Els transportistes troben que els reductors de velocitat de l’entrada de Campos espenyen la suspensió dels camions. També els conductors de turismes els troben massa pronunciats. Aquests elements estan instal·lats des de fa un grapat de setmanes a la travessia urbana de la carretera de Llucmajor.

A més, afegeixen que els reductors els forcen a una conducció poc eficient. Els camions i autocars, diuen, consumeixen més i proposen llevar-ne algun: “set reductors en 900 metres ens sembla massa exagerat”, diu Rafel Roig, president de la Federació Balear de Transports. “El Consell podria llevar-ne algun o reduir l’alçada dels que hi ha, perquè els camions han de frenar molt i això fa que els cotxes els avancin per l’esquerra i és un perill”, afegeix.

El departament de Carreteres sosté que els reductors s’ajusten a la normativa, però que de tota manera farà la comprovació in situ sobre la idoneïtat dels reductors.


El desdoblament de la carretera de Campos avança segons els terminis previstos

24/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris