X

Es Castell quadriplica la presència policial per evitar aglomeracions per Sant Jaume

L'Ajuntament va suspendre les festes amb cavalls i, a conseqüència, hi prohibeix també el consum de begudes alcohòliques fins diumenge

24/07/2020

Es Castell quadriplica la presència policial per evitar aglomeracions per Sant Jaume

Sense cavalls i amb alguns bars tancats, però amb 4 vegades més policia del que és habitual, per evitar-hi aglomeracions. Així viu aquests dies Es Castell les seves festes de Sant Jaume.

Han volgut evitar imatges com la del passat mes de juny durant les primeres hores de les festes de Sant Joan. Per això aquest divendres, as Castell, durant el primer dia de les festes de Sant Jaume, i a l’hora que hauria d’haver sonat el primer toc de flabiol, només hi havia policies. El control i la vigilància durant aquests dies es multiplicarà per 4, sobretot, en els moments claus de la festa on es preveuen aglomeracions.

Fins i tot, alguns bars han decidit tancar les portes durant el vespre per evitar-hi concentracions o que no hi puguin garantir les mesures de seguretat sanitàries. I tot i que els carrers són buits de gent i no hi ha ambient festiu al poble a les cases de ben segur que d’una manera o altra, se celebrarà Sant Jaume.

L’Ajuntament va suspendre les festes amb cavalls i, a conseqüència, hi prohibeix també el consum de begudes alcohòliques fins diumenge. Així mateix, s’impedeix instal·lar qualsevol barra de bar i altaveu a l’exterior i s’ha denegat tota ocupació de la via pública per a venedors ambulants o firaires.

24/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris