X

Una exposició fotogràfica per rememorar l’actuació d’Alonso i Nureyev a Palma fa 30 anys

La mostra, formada per 35 instantànies en color i en blanc i negre fetes pel fotògraf Óscar Pipkin, es podrà veure a La Misericòrdia fins el 12 de setembre

30/07/2020

Una exposició fotogràfica per rememorar l’actuació d’Alonso i Nureyev a Palma fa 30 anys

Un dia com avui ara fa 30 anys, Palma es preparava per acollir, a l’endemà, una gran cita cultural. La que va unir, per primera i única vegada damunt l’escenari, el talent de dos divos del ballet clàssic. La cubana Alicia Alonso i el rus Rudolph Nureyev. Darrere un dels objectius que aquella nit captaren cada un dels seus moviments hi havia Óscar Pipkin.

Va ser durant la inauguració del primer Festival Internacional de Música i Dansa. Junts interpretaren el ‘Poema de l’amor i de la mar’, del compositor d’Ernest Chausson, inspirat en els textos de Mourice Bouchor, que ara s’entremesclen i coincideixen també amb el centenari del naixement d’Alicia Alonso. Aquesta exposició de 35 instantànies en blanc i negre rememora la que va ser una de les seves actuacions més recordades i que va convertir el centre de la Misericòrdia en un referent cultural.

Una nit de mites que podreu reviure fins al proper 12 de setembre.

30/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris