X

‘El Langui’, actor i referent espanyol del hip hop, actúa avui i demà a S’Embat

El músic madrileny oferirà un concert proper i ple d'interacció amb el públic

04/08/2020

‘El Langui’, actor i referent espanyol del hip hop, actúa avui i demà a S’Embat

Nascut a una barriada madrilenya de classe obrera, Juan Manuel Montilla, més conegut com ‘El Langui’, és un d’aquells que saben fer d’una mancança la seva major virtut. La seva discapacitat a les extremitats a causa d’una paràlisi cerebral ha estat també el motor que el va empènyer a perseguir el seu somni de ser músic professional.

Ara, després de 4 discs amb “La Excepción” i un altre en solitari, és un dels estendards de la música rap i hip hop a Espanya.

Avui i demà actuarà a s’Embat, a ses Covetes. Serà un concert molt proper ja que la cabuda és limitada a un màxim de 150 persones.

Andrés Calamaro o Raimundo Amador són només 2 dels molts artistes fora de l’àmbit del hip hop amb el quals ha col·laborat. I és que el ventall artístic d’El Langui és amplíssim. Bona mostra d’això n’és el Goya al millor actor revelació pel seu paper a la pel·lícula “El truco del manco”, on també va rebre el Goya a millor banda sonora.

El Langui és un artista autodidacte que va trobar en el hip hop el seu camí cap a la llibertat. Rima valenta i missatge intel·ligent i reivindicatiu que podreu sentir avui i demà a partir de les 8 de l’horabaixa a S’Embat.

04/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris