X

Comença la Nit de l’Art més atípica

Una dotzena de galeries i centres expositius públics i privats participen en aquesta Nit de l'Art

16/09/2020

Comença la Nit de l’Art més atípica

Sembla una espècie de premonició però la instal·lació de Cristina Toledo poc té a veure amb la crisi sanitària dels darrers mesos. És l’aposta de la galeria Pep Llabrés per aquesta Nit de l’Art que just acaba de començar.

La festa de l’art a Palma celebra una edició atípica, amb previsió de poca afluència de públic a causa de les restriccions en la capacitat, però amb un esperit positiu per part dels galeristes.

Tot i les dificultats, l’art és l’autèntic protagonista d’aquesta festa que disposa, entre molts altres, de la instal·lació de Mari Reme Silvestre. Tota una experiència sensorial que trobareu a la galeria Fran Reus, on també s’exposa aquesta interessant proposta de l’artista alemany Arno Beck.
Amb tot, la gran novetat d’aquesta Nit de l’Art és la programació de visites dialogades, que es duran a terme durant tota la jornada i on els assistents podran apropar-se a l’art contemporani de la mà d’experts del sector.

Una dotzena de galeries i centres expositius públics i privats participen en aquesta Nit de l’Art que podreu visitar fins dissabte que ve, entre les 12 del migdia i fins a les 6 de l’horabaixa

16/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris