X

Laura Monzón arriba a temps per jugar la final de la Supercopa amb l’Avarca de Menorca

La central madrilenya s'ha recuperat d'un problema muscular abdominal i estarà disposnible davant el Sayre; Sara Folgueira parla d'un vestidor molt preparat i mentalizat per aconseguir el títol

02/10/2020

Laura Monzón arriba a temps per jugar la final de la Supercopa amb l’Avarca de Menorca

La recuperació de Laura Monzón és la millor notícia que podria rebre l’Avarca de Menorca a manco de 24 hores de jugar la final de la Supercopa davant el Sayre de Gran Canària. Un partit que podreu seguir en directe per IB3, aquest dissabte a partir de les 17 hores.

La central madrilenya ha patit un problema muscular abdominal que l’ha tinguda de baixa vuit dies, de fet es va perdre els tres partits que l’equip va jugar a Catalunya, i en la penúltima sessió abans de la final ha provat el seu estat físic. Monzón no estarà al cent per cent, però Bep Llorens si podrà disposar de la seva presència a pista.

Les 300 localitats que només s’ha pogut posar a la venda per la normativa sanitària s’han exhaurit i el club les ha distribuit a la grada per complir amb la distància de seguretat. D’altra banda, una altra de les novetats al vestidor ciutadellenc, l’oposada gallega Sara Folgueira, ha manifestat que el partit arriba “en el millor moment” i que la plantilla està “molt preparada i mentalizada” per aconseguir un títol que el club de Ciutadella no té al seu palmarès.

02/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris