X

El Certamen de Fotografia i Vídeo MARE explora la nostra relació amb la mar

És una invitació a la ciutadania per a mostrar imatges mai no vistes de la mar Balear amb missatges de conservació ambiental

25/10/2020

El Certamen de Fotografia i Vídeo MARE explora la nostra relació amb la mar

Quina relació tenim amb la mar? Aquesta pregunta vol respondre la primera edició del Certamen de Fotografia i Vídeo MARE. Una invitació a la ciutadania per a mostrar imatges mai no vistes de la mar Balear amb missatges de conservació ambiental. Fins al 31 d’octubre, tothom que ho vulgui hi pot enviar les seves obres.

Nedar entre grumers o ballar amb l’escuma de les ones són algunes de les sensacions que el certamen MARE cerca transmetre a través de vídeos i fotografies. Una mirada inèdita de la mar Balear a través de qui més la coneix, els seus ciutadans. Un concurs on poden participar tant professionals com amateurs, ja que no es premiarà només la qualitat fotogràfica.

Des que s’inicià el certamen el 7 d’agost s’hi han inscrit més de 100 persones. Hi poden participar en cinc categories: fauna marina, paisatge submarí, flora vegetal, la mar vista des de fora i la relació antròpica amb la mar.

L’organització està molt contenta amb l’acollida però volen fer una darrera crida a la participació, sobretot amb imatges fora de l’aigua. El 31 d’octubre acaba el termini per enviar les creacions i serà un jurat de luxe, de qui hem pogut veure algunes obres a aquesta peça, el que triarà quines seran finalment les guanyadores. Esperen poder celebrar una gala virtual a principis de desembre.

25/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris