X

Primera nit amb toc de queda a Palma

La ciutat va quedar deserta a partir de les 11 de la nit

26/10/2020

Primera nit amb toc de queda a Palma

Ahir vespre, a poques hores de l’entrada en vigor del toc de queda, regnava el desànim entre els restauradors de Santa Catalina. Alguns clients varen aprofitar al màxim a les terrasses fins als darrers minuts. Però, en general, hi va haver menys moviment que un diumenge normal. A partir de les 22h. la majoria de negocis varen començar a netejar i a tancar.

A partir de les 23h., amb l’entrada en vigor del toc de queda, el moviment a tota la ciutat es va reduir de forma dràstica. Ho demostra el poc trànsit que circulava pel passeig Marítim i, en general, per tots els carrers principals. Els taxistes del torn de nit han tengut poca feina i també hi ha hagut pocs passatgers als busos de l’EMT.

La Policia Local i la Policia Nacional s’han desplegat per tot Palma per a vigilar el compliment de les restriccions.

A mesura que avançava la nit, el trànsit ha estat de cada vegada més escàs. El Passeig des Born i els carrers dels voltants, com Jaume Tercer, han tornat a estar tan deserts com el març passat. Al Molinar, tampoc no s’ha vist ni una ànima pels carrers. I a la Via de Cintura, els cotxes també hi han circulat amb comptagotes durant tota la nit.

26/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris