X

Ports continuarà amb la reforma del port de Fornells sense esperar l’opinió de la Junta Local

Inclou la construcció del polèmic edifici a primera línia marítima

30/10/2020

Ports continuarà amb la reforma del port de Fornells sense esperar l’opinió de la Junta Local

Ports de les Illes continuarà les obres de reforma del port de fornells sense esperar l’opinió de la Junta Local, tal com s’havia compromès. El conseller de Mobilitat, Marc Pons, ha assegurat avui dematí que tiraran endavant el projecte, que porten anys tramitant, per complir amb els terminis establerts.

La segona fase de les obres inclou la polèmica construcció d’un edifici de 200m2 a primera línia, on hi havia el restaurant Es Pla. Un edifici rebutjat pel plenari de Es Mercadal i que té pendent de debatre la Junta Local de Fornells, a qui el conseller va dir que faria cas.

La qüestió és que la Junta no podrà reunir fins que no es reformi el reglament, per a que els 7 membres que la conformen es designin segons els resultats electorals i no deixant en mans del batle la designació del president i vicepresident de l’ens. Un canvi de reglament que deixa sense majoria el PSOE de Es Mercadal, qui qualifica de ‘jugada lletja’ l’acord impulsat per l’oposició en conjunt. La fins ara presidenta, Eulàlia Garriga, critica l’acord perquè considera que s’hauria d’haver fet a principi de mandat i carrega contra el PP per haver canviat d’opinió ja que el reglament actual es va aprovar el 2015 amb el vots del PSOE i els populars.

Fins que no es modifiqui el reglament no es pot convocar la Junta Local de Fornells, la qual cosa pot tardar mesos, segons Garriga.

30/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris