X

100 formigues de ferro arriben al Mercat de l’Olivar

Es tracta d'una mostra de 92 artistes de Balears que reinvindica el paper de la dona a la societat

31/10/2020

100 formigues de ferro arriben al Mercat de l’Olivar

“Treballadores” és el nom de l’exposició de formigues de metall que, des d’avui, es pot veure al Mercat de l’Olivar, a Palma. La mostra es va inaugurar abans de la pandèmia i ara torna amb aquest format en què és l’art el que s’acosta a la gent. Ho fa a través d’un missatge reivindicatiu on es destaca el paper de la dona a la família i a la societat.

L’exposició està formada per prop de 100 formigues. La mostra itinerant a partir d’avui dissabte es pot veure al Mercat de l’Olivar. Les formigues són la mostra artística d’un homenatge a les dones. Repartides en una trentena de paradetes del mercat, formen part d’un projecte que vol reconèixer el paper de la dona treballadora a través d’una metàfora: constància i organització, característiques associades en aquests petits insectes i a les dones.

Després de passar per diferents punts de Mallorca i patir una aturada forçada a causa de la pandèmia, aquesta exposició arriba ara al mercat, una forma d’acostar l’art a la gent i també de col·laborar amb el petit comerç.

Les formigues han estat personalitzades per 92 artistes de Balears i altres llocs d’Espanya i es poden veure des d’avui fins al 13 de novembre en l’horari habitual del mercat.

31/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris