X

La Sonrisa Médica estrena les ‘Clownsultes Externes’

Les 'Clownsultes Externes' són videotrucades personalitzades i exclusives amb cada un dels nins hospitalitzats, per ajudar-los a gestionar les emocions que causa, en el seu cas, un doble aïllament

03/12/2020

La Sonrisa Médica estrena les ‘Clownsultes Externes’

Des de fa més de  25 anys que la Sonrisa Médica omple de música, colors i sobretot de rialles els hospitals de les Illes encoratjant els menuts ingressats, però també les seves famílies i el personal sanitari que els atén. Una feina que també ha trastocat la pandèmia. El confinament va fer que les trobades amb els pallassos, com amb la resta d’amics i familiars, fossin a través de les pantalles. Videos que d’abril a juliol han tengut més de 36.500 visualitzacions. Ara fan una passa més i estrenen les ‘Clownsultes Externes’. Videotrucades personalitzades i exclusives amb cada un dels seus petits amics, per ajudar-los a gestionar les emocions que causa, en el seu cas, un doble aïllament. Segons Guillermo García, President de la Sonrisa Médica, abans de cada telefonada s’intenta conéixer les inquietuds, les pors, el seu estat i sobretot que els agrada i això fa que quan parlen el nin rebaixi els nivells d’ansietat.

De moment ja n’han fet 37. Les famílies que hi vulguin participar poden telefonar al 699 498 834 o demanar cita prèvia a través del codi QR que els faciliten a la’habitació.

La intenció és que aviat es pugui fer també amb aquells nins que es troben en Observació d’Urgències Pediàtriques o a la Unitat de Cirurgia Major Ambulatòria.

03/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris