X

Margarita Robles torna a criticar el xat d’exmilitars

Vox també ha qualificat de 'barbaritat' el xat dels militars i asseguren que ells no hi tenen res a veure

04/12/2020

Margarita Robles torna a criticar el xat d’exmilitars

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha tornat a criticar les expressions fetes a un xat d’un grup de militars retirats, en el qual parlaven de “pronunciaments” i d’afusellar 26 milions d’espanyols. També varen enviar una carta al Rei, en què criticaven el govern del PSOE i Unides Podem.

Robles ha afirmat que aquests militars jubilats no representen les Forces Armades i que “són persones que no mereixien en el seu moment haver dut l’uniforme”. També ha defensat el compromís clar amb els valors constitucionals dels militars en actiu i ha celebrat el comunicat conegut aquest divendres del cap d’Estat Major de la Defensa, en què criticava aquestes expressions. Defensa ha demanat a la Fiscalia que investigui si aquestes declaracions són constitutives d’algun delicte.

El president del Partit Popular, Pablo Casado, també ha criticat les afirmacions dels ex militars.

Vox també ha qualificat de ‘barbaritat’ el xat dels militars i asseguren que ells no hi tenen res a veure. Vox  ha convocat per diumenge concentracions a les principals ciutats del país per defensar la Constitució que, segons diuen, està en perill. Acusen el Govern d’Espanya de trair la carta magna en pactar els pressupostos amb Esquerra Republicana i Bildu.

04/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris