X

Entitats de Pere Garau presenten alternatives contra la proposta de Cort del carrer Nuredduna

Volen que l'eix estigui obert al trànsit i arribi fins a la plaça Miquel Dolç

09/12/2020

Entitats de Pere Garau presenten alternatives contra la proposta de Cort del carrer Nuredduna

Tres entitats ciutadanes han consensuat una proposta alternativa a la intervenció prevista per l’Ajuntament de Palma al carrer Nuredduna. Són l’Associació de comerciants del mercat de Pere Garau, ARCA patrimoni i la plataforma veïnal ‘Flipau amb Pere Garau’.

El projecte de l’Ajuntament està previst que s’iniciï en el primer trimestre de 2021 i preveu una inversió de 3 milions d’euros per transformar els 400 metres del carrer Nuredduna, entre avingudes i la plaça de les Columnes, en un espai enjardinat exclusiu per a vianants. L’alternativa que presenten suposa la mateixa inversió, però s’allarga a tot l’eix transversal de la barriada, que comprèn també els carrers Francisco Manuel de los Herreros i Arquebisbe Asparec, fins a la plaça Miquel Dolç.

Proposen que no es converteixi en exclusiu per a vianants, sinó que es mantingui el trànsit als residents i transport urbà. La proposta preveu eixamplar les voreres per donar més espai als vianants, soterrar els contenidors, millorar l’enllumenat, reposar i ampliar l’arbrat i ampliar la zona ORA fins la plaça Miquel Dolç. Consideren que es veuran beneficiats de la inversió molts més veïns i asseguren que s’adapta millor a les necessitats reals de la barriada.

09/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris