X

Una vintena de treballadors afectats pel tancament de les benzineres de Palma

Preocupació dels empleats i sorpresa dels clients de les quatre estacions que l'Ajuntament vol clausurar

10/12/2020

Una vintena de treballadors afectats pel tancament de les benzineres de Palma

Les benzineres de Palma, que hauran de tancar si prosperen els plans de l’ajuntament, asseguren que no han estat notificades.  Entre les tres estacions de servei afectades que estan obertes en aquests moments donen feina a uns 20 treballadors, que aquest dijous han fet feina amb preocupació sobre el seu futur.

La Repsol d’Avingudes-Porta des Camp és una de les benzineres més antigues i concorregudes del centre de Palma. La notícia de l’inici del procediment de tancament ha causat sorpresa entre els clients. La benzinera pertany a l’empresa Febrer i té 10 treballadors que estan preocupats pel seu futur.

A la Cepsa de la plaça García Orell (o de les Columnes), que també està afectada per la conversió per a vianants del carrer de Nuredduna, els conductors lamenten la decisió de l’ajuntament.

Una altra benzinera afectada pel tancament és la de la plaça del Progrés, també de l’empresa Febrer i amb dècades de funcionament. Com a les altres, l’Ajuntament ha acordat recuperar els solars que ocupen, que són de titularitat pública. Un dels motius és impedir que hi hagi tancs de combustible pròxims als habitatges, segons ha explicat Alberto Jarabo, portaveu del govern municipal.

La quarta benzinera amenaçada de tancament és la petita estació de Repsol del carrer de Sant Miquel. Fa més d’un any que no funciona, per malaltia segons indica un rètol.

Una vegada notificades, les empreses propietàries tindran 10 dies per presentar-hi al·legacions.

10/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris