X

Els transportistes reclamen un centre integrat de transports a Mallorca

Afirmen que permetria abaratir costos i centralitzar l'activitat

11/12/2020

Els transportistes reclamen un centre integrat de transports a Mallorca

L’Associació de Transport de Mercaderies i la Federació de Transports reclamen la necessitat urgent de construir un centre integrat de transports a Mallorca, per abaratir costos, centralitzar l’activitat i donar un impuls al desenvolupament econòmic. La figura d’un centre de transports està recollida al nou pla director sectorial de mobilitat del Govern. El sector ha fet un estudi entre 40 empreses de transport on, per unanimitat, s’ha destacat la necessitat d’aquestes instal·lacions.

Diu el sector que seria com un gran aparcament per a camions amb serveis com restauració, benzineres i recàrrega elèctrica. La ubicació ideal seria pròxima a l’aeroport i al port de Palma i amb unes dimensions d’uns 200 mil metres quadrats. També són partidaris de crear una central de compres per abaratir els costos associats a la insularitat.

Ara presentaran l’estudi al Govern per veure com es pot posar en marxa aquest centre que podrà funcionar amb un acord publico-privat. El sector de la distribució i transport de mercaderies diu que enguany tancarà amb pèrdues per causa de la pandèmia, ja que molts de camions han arribat amb la meitat de la càrrega.


La Federació de Transportistes qüestiona les limitacions de 30 km/h als carrers de Palma

11/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris