X

Un experimentat paracaigudista, nou cap del Regiment d’Infanteria de Palma

El Coronel Rafael Guisasola procedeix de la Caserna General de l'OTAN a Nàpols

18/12/2020

Un experimentat paracaigudista, nou cap del Regiment d’Infanteria de Palma

Imatge de l'acte de relleu del Regiment d'Infanteria al quarter Jaume II de Palma (Ministeri de Defensa)

El ministeri de Defensa ha informat avui de l’acte de relleu en el Regiment d’Infanteria de Palma del Coronel Guisasola, que s’ha celebrat avui al quarter militar Jaume II de Palma. Guisasola relleva així al Coronel Víctor Pujol de Lara, que ja ha finalitzat el seu temps màxim de permanència en la destinació, que és de dos anys.

Nascut el 1969, a Madrid, al llarg de la seva dilatada trajectòria militar Guisasola ha estat destinat a diferents unitats, destacant entre altres la Brigada Paracaigudista de l’Exèrcit de Terra, en les ocupacions de tinenta, Capità, Comandant i tinent Coronel, on va exercir la prefectura de la III Bandera Paracaigudista (Múrcia).

Durant la seva permanència a l’Estat Major de la Defensa va participar com a analista a l’operació de Reconstrucció de l’Afganistan, la seva última destinació ha estat la Caserna General del Comandament Conjunt de l’OTAN a Nàpols. Ha participat en missions internacionals a Bòsnia, Kosovo i Líban. Parla anglès, francès i italià. Està casat i té quatre fills.

L’acte ha estat presidit pel Comandant General de Balears Sr. Fernando García Blázquez.

18/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris