X

16 restaurants d’Andratx se sumen a la campanya de l’ajuntament per comanar menjar per Nadal

Una alternativa per romandre a casa

24/12/2020

16 restaurants d’Andratx se sumen a la campanya de l’ajuntament per comanar menjar per Nadal

“Si m’ho donen fet, és un gust quedar a casa”, és el lema de l’ajuntament d’Andratx per ajudar els restaurants de la zona a augmentar els seus clients durant les festes. A la campanya, que també té com a objectiu recordar a la gent que convé quedar a casa, s’hi han apuntat 16 locals de restauració del municipi.

El restaurant Can Cuenca, a Andratx, ha obert fa només dues setmanes. Tot i l’optimisme que hi dipositen en els seus inicis, no neguen que la situació és complicada a causa de les restriccions horàries per la Covid-19.

Sense comandes per la Nit de Nadal, assumeixen que serà un sopar tranquil i en família, i convida a tothom a tastar una cuina variada amb especialitat en plats tailandesos. Demà, dia de Nadal, sí que tenen encàrrecs.

A primera línia, les festes no es presenten millor. Sense cap comanda per endur-se’n ni per avui ni per demà, al restaurant Savantry han hagut de rebaixar els preus dels menús de Nadal a la meitat. Una alternativa per no cuinar i romandre a casa, enguany amb més motius que mai.

24/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris