X

Nit de Nadal amb Gemma Triay i Lucía Sainz, campiones del món en padel

Les Mestres del World Padel Tour tanquen un cicle de cinc anys juntes de la millor manera possible, aconseguint ser les millors jugadores del món

25/12/2020

Nit de Nadal amb Gemma Triay i Lucía Sainz, campiones del món en padel

Escolta aquí {Ellesport}

El padel femení té dos noms propis aquest 2020, el de la menorquina Gemma Triay que s’ha proclamat, junt amb la seva companya Lucia Sainz, Mestres del World Padel Tour, i ha rebut ara un homenatge per part del seu poble, Alaior. El seu Ajuntament ha volgut destacar la seva carrera esportiva.
Però a banda de la fita aconseguida aquest 2020, es tanca un cicle per a Gemma Triay que ja no competirà amb la seva companya Lucia Sainz amb qui aconseguit, en 5 anys juntes, arribar al més amunt del padel mundial.
L’objectiu ara? Adaptar-se a la nova companya, de la qual sabrem el nom el pròxim diumenge quan Triay anunciarà qui és la seva nova parella a les pistes. El 2021 es presenta amb nous objectius. “Tenim ara nous reptes, les dues tenim el mateix objectiu, primer disfrutar a pista i adaptar-mos a la nova companya, i a nivell ranquing les dues cercam el numero 1. Compartim objectiu.”
I es que davant el que ha estat un any dificil, esportivament parlant per a Triay ha estat el millor de la seva trajectòria. “Impressionant, esteim molt contentes. No podiem acabar de millor manera i a més jugant a Menorca i guanyant. Molt feliç.”

25/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris