X

El petit comerç espera beneficiar-se del tancament de les grans superfícies els caps de setmana i festius

En hem fixat en el cas de sa Pobla, on alguns establiments ampliaran el seu horari aquests dies per atendre millor la clientela

29/12/2020

El petit comerç espera beneficiar-se del tancament de les grans superfícies els caps de setmana i festius

Les noves mesures per frenar l’avanç de la Covid-19 a Mallorca preveuen que les grans superfícies comercials que no són d’alimentació tanquin els caps de setmana i els festius. I avui ens hem fixat en còm creuen que pot afectar aquest fet al petit comerç d’un poble com és Sa Pobla, on a més, els bars i restaurants també hauran d’abaixar la persiana a les 6 del capvespre.

Bona part de les botigues de sa Pobla es concentren al voltant de la plaça major, on també hi ha bona part dels bars i restaurants del poble. A les portes d’un cap de setmana en què tradicionalment es produeixen moltes vendes, els botiguers del poble pensen que el tancament de les grans superfícies els pot beneficiar.

No passa el mateix al sector de la restauració,  bars i restaurants creueu que les noves restriccions els poden abocar a una situació molt complicada. Alguns establiments, amb les noves restriccions, han optat directament per abaixar temporalment la barrera.

 

29/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris