X

Joji Hattori dirigeix l’OSIB al concert d’Any Nou

Els concerts d'Any Nou seran demà a les 7 de l'horabaixa al Trui Teatre i dissabte a les 7 i mitja a l'Auditori de Manacor

31/12/2020

Joji Hattori dirigeix l’OSIB al concert d’Any Nou

La veu de Mirella Hagen creix i s’amaga així com mana l’obra, que per aquest concert dirigeix de manera magistral el músic Joji Hattori. El músic i directror japones va ser codirector de l’OSIB durant 5 anys és un dels col·laboradors habituals de l’orquestra. Per això, assegura Hattori, tornar a l’illa i treballar amb els músics de l’OSIB és sempre un plaer.

De les òperes de Puccini als valsos de Johann Strauss fill, que tant agraden Hattori i que de ben segur faran vibrar el públic que, tot i les restriccions, demà gaudirà d’aquest concert. Un espectacle on, ha dit Hattori que “la segona part serà més típica, amb un grapat de vals vienesos inclòs alguns dels més preferits de Johan Strauss. També tendrem la meravellosa solista, la soprano Mirela Hagen, amb la qual interpretarem algunes àries i operetes, fins i tot cantarà una peça en castellà”.

Els concerts d’Any Nou de la Simfònica seran demà a les 7 de l’horabaixa al Trui Teatre i dissabte a les 7 i mitja a l’Auditori de Manacor.

31/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris