X

El CIFP Pau Casesnoves signa un conveni de col·laboració amb el Grup Sampol

Un terç dels estudiants acaben ocupant un llooc de feina

11/02/2021

El CIFP Pau Casesnoves signa un conveni de col·laboració amb el Grup Sampol

L’Institut de Formació Professional Pau Casesnoves d’Inca ha signat un acord de col·laboració amb el Grup Sampol perquè tengui en pràctiques alguns dels seus estudiants. Una oportunitat per als alumnes ja que els amplia el ventall de possibilitats a l’hora d’enfrontar-se al món laboral. Asseguren que un terç dels estudiants que entren a fer pràctiques al grup Salom acaba ocupant un lloc de feina a l’empresa.

En les properes setmanes quatre d’ells, del grau superior d’Energies Renovables i del de Desenvolupament d’Aplicacions Web iniciaran les seves pràctiques a la multinacional de l’enginyeria , fundada a Mallorca fa 85 anys.

L’acord s’emmarca en el programa corporatiu de desenvolupament de talent que du a terme el Grup Sampol des de fa tres anys, amb diferents centres educatius d’arreu del món. Ja han passat pels seus departaments 81 alumnes, un terç dels quals acaben ocupant un lloc de feina a l’empresa. La companyia té actualment 1200 treballadors a tot el món, concentrats principalment a les Illes, la Península i el Carib

11/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris