X

Karen Darke i el repte de l’Antàrtida

Atleta olímpica, aventurera i esportista toterreny somia en revalidar a Tòkio la medalla d'or aconseguida als Jocs de Río. Ara, mentre organitza una nova expedició a l'Antàrtida, la handbiker britànica prepara també a Mallorca els seus tercers jocs olímpics

26/02/2021

Karen Darke i el repte de l’Antàrtida

Atleta olímpica, aventurera i esportista toterreny. Karen Darke somia en revalidar a Tòkio la medalla d’or aconseguida als Jocs de Río. Ara, mentre organitza una nova expedició a l’Antàrtida, la handbiker britànica prepara també a Mallorca els seus tercers Jocs Olímpics…

Karen Darke, medalla de plata a Londres 2012 i d’Or a Rio 2016 en modalitat handbike, es prepara a Mallorca per als Jocs de Tòquio. Tot i la incògnita de la cita olímpica, s’entrena per tornar a pujar al podi. Arà, però la pressió és una altra.

La pressió és una altra però la il·lusió la mateixa. Tot i la incògnita de la cita olímpica, Fa sèries de rodet a l’aparcament de casa seva, mentre imagina com serà el dia de la competició.

Ha participat a tot tipus d’expedicions. El 2009 va travessar Groenlàndia asseguda damunt uns esquís. Ara vol creuar l’Antàrtida, el darrer continent que li falta.

79, un número que l’ha marcat.

QUEST79 consisteix a animar la gent a proposar-se un repte i fer-lo 79 vegades.

La iniciativa ja té seguidors arreu del món.

Un exemple és la seva amiga Elena Bellini que s’ha proposat pujar 79 vegades la Talaia Vella de Pollença.

Campiona olímpica, aventurera tot tot terreny i autora de diverses publicacions. Amb 5O anys disputarà a Tòquio els seus tercers Jocs Olímpics.

26/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris