X

Ibicine ja té nominats a les seves 19 categories la quarta edició del festival de cinema d’Eivissa

El curtmetratge que acumula més nominacions és 'Nunca té deje sola', de Mireia Noguera

02/03/2021

Ibicine ja té nominats a les seves 19 categories la quarta edició del festival de cinema d’Eivissa

Per mor de la pandèmia i les restriccions, la direcció d’Ibicine ha decidit donar a conèixer els nominats en les seves 19 categories en un vídeo filmat a diferents punts d’Eivissa que serveix, a més, per mostrar-nos els veritables encants de l’illa pitiüsa.

Dalt Vila, el far de Botafoc o el Mirador des Vedrà. Són els escenaris enguany de presentació dels nominats als premis Astarté. El curtmetratge que acumula més nominacions és ‘Nunca té deje sola’, de Mireia Noguera, amb 13 entre elles a millor actriu i millor curt nacional.

El festival ‘Ibicine’ se celebrava durant el mes de novembre, però enguany s’ha retardat per mor la pandèmia. No només tornarà sinó que ho farà per primera vegada amb llargmetratges entre els treballs premiats. Entre els projectes seleccionats hi ha molta ficció, animació i també documentals.

La gala serà un espectacle amb una cabuda de 150 persones i amb les mesures sanitàries envers el coronavirus. També canviarà el format: els premis s’entregaran al principi i no al final com fins ara. Un esdeveniment que serà projectat a l’Espai Cultural de Can Ventosa.

02/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris