X

Els detinguts per la presumpta construcció il·legal de tres xalets a Palma haurien comès frau elèctric

Viuen en una casa sense comptador elèctric que estaria connectada a un altre xalet o a la xarxa pública, segons un informe tècnic

05/03/2021

Els detinguts per la presumpta construcció il·legal de tres xalets a Palma haurien comès frau elèctric

La casa de la parella detinguda per presumpta construcció il·legal de tres xalets a Son Olivaret, a Palma, no té comptador de llum, segons un informe tècnic elaborat aquesta setmana. Segons l’electricista que ha redactat el document, això significa que aquest habitatge està connectat de manera fraudulenta a un altre xalet annexe o a la xarxa elèctrica pública.

Els detenguts, ell germà de la ciclista Mavi García i ella empleada de la cadena Pabisa, es varen negar a declarar en seu policial i estan a l’espera de ser citats per ser interrogats als jutjats.  Els investiguen arran de la denúncia de l’antic llogater d’un dels immobles. L’home va descobrir que havia estat pagant durant 2 anys el subministrament elèctric de les 3 cases, amb factures que superaven els 1.000 euros mensuals. Un informe pericial confirma el frau elèctric i certifica que els habitatges, que superen en valor els 4 milions d’euros, s’han construït en sòl rústic.

Apropiació indeguda

L’home també va denunciar que, quan va marxar, el propietari es va quedar amb els seus mobles que tenien un valor de devers 3.500 euros. Ara prepara una nova denúncia que presentarà a l’Agència Tributària, per esclarir la procedència dels fons emprats per edificar els habitatges. De moment, la investigació continua oberta.

05/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris