X

L’Avarca es juga, davant l’Haro Rioja, l’accés directe a las semifinals pel títol de la Superlliga

L'equip de Bep Llorens ha de sumar els tres punts i esperar un error d'Alcobendas, Las Palmas o Haris, dos punts per damunt a la classificació

06/03/2021

L’Avarca es juga, davant l’Haro Rioja, l’accés directe a las semifinals pel títol de la Superlliga

La classificació de la Superlliga femenina es pot capgirar de dalt a baix avui vespre. Es juga la darrera jornada de la lliga regular i l‘Avarca de Menorca no renuncia a millorar la seva posició actual, tot i que no està a les seves mans.

Pujar del quart lloc al segon o al primer escaló de la taula i classificar-se directament per a jugar les semifinals pel títol, amb aquest ànim afronta l’Avarca el darrer partit del calendari regular de la Superlliga. L’equip de Ciutadella haurà de sumar els tres punts i esperar que l’Alcobendas, Las Palmas i l’Haris tropissin als seus respectius compromisos, per millorar la seva classificació. El vestidor observa amb optimisme aquesta possibilitat.

Tanmateix, l’Haro Rioja, el rival d’avui, també necessita els tres punts i la derrota del Kiele o el Sant Cugat, per a obtenir el bitllet per a les eliminatòries pel títol. Dos equips i dos objectius, i tot a una carta.

L’entrenador Bep Llorens té totes les jugadores disponibles. El partit es disputa a partir de les sis, amb una cabuda encara limitada a dos-cents espectadors.

06/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris