X

Primer cap de setmana amb reobertura de terrasses

Menorca ja pot obrir els interiors de bars i restaurants al 30%

06/03/2021

Primer cap de setmana amb reobertura de terrasses

Primer cap de setmana amb terrasses obertes a Mallorca després de quasi dos mesos i l’aspecte a sa Pobla pràcticament el de un dissabte habitual. Gairebé tots els llocs disponibles estan ocupats i les reserves, plenes.

Una situació, però, que durant la setmana ha estat ben diferent. Manco gent i manco benefici segons els restauradors. Una situació, assegura la patronal, que s’agreuja al centre de Palma i, sobretot, en el cas dels restaurants.

Els que han pogut obrir ho fan amb incertesa. Asseguren no voler fer previsions, ja que amb el virus tot pot canviar. La majoria, tot i obrir les terrasses, encara no han pogut rescatar treballadors dels ERTO perquè la demanda és insuficient. Quasi dos mesos tancats que han suposat moltes pèrdues. Reclamen més ajudes.

També a Menorca s’han estrenat aquest cap de setmana amb els interiors de bars i restaurants oberts al 30%. Amb tot, els negocis és que l’espai no els dona per abastir tota la demanda. Per alguns restauradors, a més, és inviable, per qüestions pràctiques, obrir els interiors. Mentrestant, el sector lluita com pot per arribar com sigui a la temporada.

06/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris